جامع نیوز:بانک صادرات ایران در راستای کاهش ریسک اعتباری کلیه شعب خود در اقصی نقاط کشور را به سامانه اعتبار سنجی متصل نموده است و بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی شرکت رتبه بندی اعتباری ایران این بانک در بین ۵۰ بانک و نهاد مالی که در آن سامانه عضویت دارند بهترین عملکرد را […]
جامع نیوز:بانک صادرات ایران در راستای کاهش ریسک اعتباری کلیه شعب خود در اقصی نقاط کشور را به سامانه اعتبار سنجی متصل نموده است و بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی شرکت رتبه بندی اعتباری ایران این بانک در بین ۵۰ بانک و نهاد مالی که در آن سامانه عضویت دارند بهترین عملکرد را از نظر میزان تعداد استعلام ها و گزارشهای دریافتی داشته و رتبه نخست استفاده از سامانه اعتبار سنجی را در میان اعضای سامانه به خود اختصاص داد است.
به گزارش جامع نیوزبه نقل ازروابط عمومی بانک صادرات ایران، دکتر جلیلی مدیر عامل شرکت رتبه بندی اعتباری ایران در همایش مدیران اعتباری این بانک در مشهد گفت: رتبه کشور ما در رتبهبندی بینالمللی در سال ۲۰۱۰ قبل از شروع به کار این سیستم ۱۱۳ بود که در سال جاری به رتبه ۸۳ ارتقا یافته است و این نشان از اهمیت وجود سیستمهای رتبهبندی در کشور دارد. البته با پیوستن تمامی بانکها و همکاری متقابل بین آنها این رتبه بهبود بیشتری خواهد یافت. در سطح خاورمیانه ما دومین کشور هستیم و میتوانیم با توجه به افق چشمانداز برنامه ۲۰ ساله در سال ۱۴۰۴ به رتبه اول منطقه دست یابیم.
وی با اشاره به برتری بانک صادرات ایران در استفاده از شاخص ها اعتبار سنجی افزود: در ابتدای راهاندازی این سیستم در شرکت، سرعت بسیار پایین بود ولی در سال گذشته با ایجاد تغییرات و بهسازی سیستم تحولی در ارایه خدمات صورت گرفت و در حال حاضر شعب بانک ها در مدت زمان اندکی به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.
شایان ذکر است هم اکنون شرکت رتبه بندی اعتباری ایران دارای ۵۰ عضو شامل؛ بانکها، برخی مؤسسات مالی و اعتباری، صندوق ها و شرکتهای لیزینگ است و روزانه به طور متوسط ۱۹ هزار شعبه سیستم بانکی به آن متصل بوده که به صورت لحظه ای گزارش اعتباری مشتریان خود را از سامانه دریافت می نمایند .
گفتنی است این سامانه که از سوی ادارات اعتبارات و انفورماتیک این بانک راه اندازی شده است، کلیه شعب به آن متصل و امکان دریافت گزارش های مربوطه در دور ترین نقاط کشور مهیا شده است و این شاخص افزایش شفافیت در عملکردها، کاهش ریسک اعتباری، کاهش مطالبات و … را به همراه خواهد داشت.