جامع نیوز:دبیر خبری و مدیر روابط عمومی «سومین جشنواره دانش‌آموزی فیلم کوتاه مدرسه» عصر امروز ۲۴ فروردین در یک نشست رسانه‌ای، اهداف و برنامه‌های این دوره از جشنواره را تشریح کردند. به گزارش جامع نیوز، نشست خبری سومین جشنواره فیلم کوتاه دانش‌آموزی مدرسه، عصر امروز ۲۴ فروردین ماه با حضور «سیدجواد هاشمیان»، دبیر خبری این […]

جامع نیوز:دبیر خبری و مدیر روابط عمومی «سومین جشنواره دانش‌آموزی فیلم کوتاه مدرسه» عصر امروز ۲۴ فروردین در یک نشست رسانه‌ای، اهداف و برنامه‌های این دوره از جشنواره را تشریح کردند.

به گزارش جامع نیوز، نشست خبری سومین جشنواره فیلم کوتاه دانش‌آموزی مدرسه، عصر امروز ۲۴ فروردین ماه با حضور «سیدجواد هاشمیان»، دبیر خبری این جشنواره و «اخوان»، مدیر روابط عمومی جشنواره در سالن امیرحسن فردی حوزه هنری برگزار شد.

هاشمیان دبیر خبری جشنواره در آغاز با ارائه گزارشی از روند برگزاری این جشنواره در ۲ سال گذشته گفت: در دوره اول ما در سطح منطقه‌ای با ۴ مدرسه جشنواره را آغاز کردیم و حدود ۱۲۰ اثر به این جشنواره رسید. در دوره دوم ۸ مدرسه حضور داشتند و تعداد آثارمان ۱۵۰ اثر بوده است.

وی ادامه داد: در دوره پیشین هنرمندان صاحب‌نامی از جمله آقایان فرجاد، حصاری، قاضی‌نظام، بهمنش و دیگر پیش کسوتان حوزه‌های مختلف داوران جشنواره بودند و هر بخش را کسانی داوری کردند که در همان رشته صاحب‌نظر بودند.

دبیر خبری جشنواره فیلم کوتاه دانش‌آموزی مدرسه درباره وجه تمایز این جشنواره با دیگر جشنواره‌های فیلم کوتاه و جشنواره‌های دانش‌آموزی گفت: جشنواره فیلم کوتاه و جشنواره دانش‌آموزی زیاد برگزار می‌شود ولی آنچه جشنواره مدرسه را متمایز از دیگر جشنواره‌های هم‌شکل خود می‌کند آن است که در این جشنواره خود دانش‌آموزان فیلم می‌سازند نه اینکه برای آن ها فیلم ساخته شود.

وی اظهار کرد: از دیگر برنامه‌های ما این است که برای دانش‌آموزان محتوای آموزشی تولید کنیم و آن‌ها را پرورش دهیم، البته نه در سطوح بالایی که برای آن‌ها قابل درک نباشد، بلکه تولید محتوای ما در همان سطح دانش‌آموزی خواهد بود.

به گفته هاشمیان سهولت در فیلم‌سازی و شرکت در این جشنواره از دیگر اهداف ما است و برای این منظور با مدارس زیادی تماس گرفتیم و مشکلات آن‌ها را جویا شدیم تا بتوانیم آن‌ها را مرتفع کنیم و زمینه را برای فعالیت هنری دانش‌آموزان فراهم سازیم. مثلا یکی از کارها این بود که گفتیم دیگر نیازی نیست فیلم‌ها را به صورت دی وی دی به ما برسانند، بلکه می‌توانند فیلم‌ها را در سایت جشنواره آپلود کنند.

وی با بیان اینکه تاکنون برای رشد آموزشی و اطاع‌رسانی به مخاطبان ۲۵ کلیپ که مجموعا ۱۸۶ دقیقه است در سایت هنر ما بارگذاری کردیم و تعداد زیادی هم فیلم کوتاه را در دسترس قرار داده ایم.
دبیر خبری جشنواره فیلم کوتاه دانش‌آموزی مدرسه با اشاره به اینکه این جشنواره توسط موسسه فرهنگی هنری هنر ما بنیان نهاده شده و برگزار می‌شود، گفت: اما در برگزاری آن با موسسات و نهادهایی چون موسسه سینمایی سوره، سفیر فیلم، آپارات و … مشارکت داریم و بخش از کارها و اهداف توسط این نهادها دنبال می‌شود. بحث آموزش فیلم‌های داستانی و مستند به طوری که بتوان برنامه‌ریزی جامع و استارتژیکی برای آینده این هنرمندان نوجوان ریخت، بر عهده موسسه سوره و سفیرفیلم قرار دارد.

وی افزود: بنابراین برنامه ما یک برنامه دراز مدت برای کشف استعدادهای هنری دانش‌آموزان و تربیت کردن آن‌ها است. به همین دلیل از نظر ما برگزاری این جشنواره پایان کار نیست، بلکه آغاز راهی است که باید طی شود و به ثمر برسد.

هاشمیان در بخش دیگری از سخنانش درباره داوران این دوره از جشنواره گفت: در بخش آثار داستانی و انیمیشن، داوری‌ها بر عهده موسسه سینمایی سوره است و آقایان مقدم‌دوست و شیخ‌طادی داوران این بخش خواهند بود. در بخش مستند و انیمیشن هم داوری‌ها را موسسه سفیرفیلم بر عهده دارد. داوری بخش علمی جشنواره آقای عبدالعالی و گروهشان هستند و داوری بخش ویژه یعنی «خانواده و مدرسه» را جمعی از صاحب‌نظران این حوزه در کنار داوران بخش‌های دیگر انجام خواهند داد.

دبیر خبری سومین جشنواره فیلم کوتاه دانش‌آموزی مدرسه با بیان اینکه داوری ما از دو منظر صوری و محتوایی صورت می‌گیرد، گفت: اصلی‌تریم جایزه ما برای برگزیدگان جشنواره ارائه امکانات آموزشی و تکنیکی است تا آن‌ها بتوانند به کار خود ادامه داده و آثار بیشتری خلق کنند. برگزیدگان در دوره‌های آموزشی موسسات سوره و سفیرفیلم شرکت خواهند کرد و مشکلات فیلم سازی برای آن‌ها تا حدی حل خواهد شد.

هاشمیان در پایان گفت: طبق درخواست‌های زیادی که مبنی بر افزایش فرصت ارسال آثار داشتیم تصمیم گرفتیم تا ۱۷ اردیبهشت این فرصت را تمدید کنیم. بنابراین دانش‌آموزان فرصت دارند تا آخرین ساعت روز ۱۷ اردیبهشت آثارشان را در سایت جشنواره آپلود کنند. وی گفت پس از مراحل داوری تخصصی و داوری‌های مردمی اختتامیه این جشنواره امسال در تاریخ ۳۰ اردیبهشت‌ماه در سالن اندیشه حوزه هنری برگزار خواهد شد.

در بخش دوم این نشست خبری، اخوان مدیر روابط عمومی سومین دوره جشنواره فیلم کوتاه دانش‌آموزی مدرسه به ارائه سخن پرداخت و گفت: قصد اصلی ما از برگزاری این جشنواره کشف استعدادهای هنری بوده است تا ان شاء الله اتفاقات خوبی در فضای هنری آینده کشور به وقوع بپیوندد. تا جایی که شاید شایسته باشد نام این جشنواره را مسابقه استعدادیابی در عرصه هنر بگذاریم.

وی ادامه داد: ما از شهرها و شهرستان‌های زیادی آثاری را دریافت کرده‌ایم که باعث خوشحالی ما شده است. طبیعی است که آثاری از تهران و اصفهان و تبریز و … به دست ما برسد ولی وقتی از شهرهای اندیمشک و دزفول و سیستان و بلوچستان، ایرانشهر، دامغان و … که کمتر مورد توجه هستند آثاری به ما می‌رسد این برای ما خیلی مهم است.

مدیر روابط عمومی سومین دوره جشنواره فیلم کوتاه دانش‌آموزی مدرسه در پایان گفت: یکی از اهداف ما این است که این استعدادیابی و خلق آثار هنری بر مبنای اهداف کلان جمهوری اسلامی ایران انجام گیرد و به همین دلیل احساس کردیم که برای این کار باید از دوره نوجوانی روز فرزندان این مرز و بوم کار کنیم.