جامع نیوز:کنفرانس خبری رستوران ایسترن پالاس با موضوع رونمایی از نخستین دستور غذایی حامی محیط زیست و شرایط اقلیمی ایران و افتتاح رستوران، باجضورمدیران رستوران وخبرنگاران برگزار شد به گزارش جامع نیوزحسین زنجانی موسس این رستوران گفت: ایسترن پالاس با اقتباس از اندیشه و هنر ایران زمین طراحی و ساخته شده و با انواع غذاهای […]

جامع نیوز:کنفرانس خبری رستوران ایسترن پالاس با موضوع رونمایی از نخستین دستور غذایی حامی محیط زیست و شرایط اقلیمی ایران و افتتاح رستوران، باجضورمدیران رستوران وخبرنگاران برگزار شد

به گزارش جامع نیوزحسین زنجانی موسس این رستوران گفت: ایسترن پالاس با اقتباس از اندیشه و هنر ایران زمین طراحی و ساخته شده و با انواع غذاهای به سبک خاورمیانه ای راه اندازی شده است.
درادامه افزود: طراح رستوران علی ماهی صفت، مفاهیم شرقی و ایده‌های فرهنگ ایران زمین به عنوان یک اصل اولیه حفظ کرده و با توجه به اینکه رستوران ارائه دهنده غذاهای خاورمیانه‌ای است، بهره گیری از فرهنگ ایرانی، ترک و عرب در دکوراسیون و المان‌های تصویری آن نقش بسته است.
نقش و بافت سازمانی انتخاب شده، فرم گره چینی چوب ایرانی است که در فلزکاری اعراب و معماری ترک نیز مشترک بوده و شمسه ١٢گوش ایرانی در وسط این گره به عنوان نشانه رستوران به همراه خط دستونیس کتابت با قلم طراحی شده است.
دیوار اصلی رستوران از رواق های قدیم ایران با طاق قوسی شکل طراحی شده که با طاق هلالی عرب و گرد ترک وجه اشتراک بیشتری نسبت به طاق جناقی معماری سنتی ایران دارد. استفاده از مقرنس گچبری که جزو هنرهای قدیم ایران و منطقه است به عنوان ابزار اتصال سقف و دیوار و استفاده از بافت آجر بر روی دیوار، حسی شرقی به فضایی مدرن بخشیده است. کاشیکاری های طرحدار شرقی به صورت لچکی در سنگ کف و قرنیز‌های لاجوردی یکدستی سفید فضا را شکسته و کنتراست معقولی بین روشنایی فضا بوجود آورده است.
طراحی نمای بیرون به خط شکسته نستعلیق ایرانی و شعری از خیام نیشابوری از جنس ورق آهن با پوشش مخصوص فضای خارجی به وسعت ۱۳۰ متر مربع اجرا شده است.