جامع خبر(جامع نیوز):در چهار ماه نخست سال جاری مطابق با قوانین و مقررات به منظور پرداخت تسهیلات ریالی مبلغ ۱,۴۰۰ میلیارد تومان در بانک های متقاضی منابع صندوق توسعه ملی، سپرده گذاری شد. به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه ملی، در راستای اجرای “ماده ۵۲ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات […]

جامع خبر(جامع نیوز):در چهار ماه نخست سال جاری مطابق با قوانین و مقررات به منظور پرداخت تسهیلات ریالی مبلغ ۱,۴۰۰ میلیارد تومان در بانک های متقاضی منابع صندوق توسعه ملی، سپرده گذاری شد.
به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه ملی، در راستای اجرای “ماده ۵۲ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲)” مطابق سنوات قبل و بر اساس درخواست های واصله از سوی بانک های عامل در چهارماهه نخست سال ۹۷ مبلغ ۱۴,۰۰۰ میلیارد ریال از منابع صندوق توسعه ملی به شرح جدول ذیل سپرده گذاری شده است.

بدیهی است این جدول با انعقاد قراردادهای سپرده گذاری جدید به روزرسانی خواهد شد.

بر اساس این گزارش متقاضیان دریافت تسهیلات ریالی در بخش های اقتصادی صنعت و معدن، گردشگری، آب و کشاورزی و صنایع تبدیلی و تکمیلی می توانند با مراجعه به شعب بانک های عامل نسبت به ارائه درخواست و اخذ تسهیلات ریالی از محل منابع سپرده گذاری شده صندوق در بانک ها در قالب تسهیلات سرمایه در گردش و یا سرمایه ثابت به تفکیک مناطق برخوردار و یا کمتر توسعه یافته مطابق قوانین و مقررات و نرخ های سود مشخص شده اقدام نمایند.

نرخ سود تسهیلات صندوق در بخش صنعت و معدن و صنایع تبدیلی و تکمیلی ۱۶ درصد و در بخش کشاورزی و گردشگری ۱۴ درصد برای مناطق برخوردار است.

نرخ سود تسهیلات در مناطق کمتر توسعه یافته وطرح های دانش بنیان در هریک از بخش های اقتصادی به میزان ۴ درصد کمتر از مناطق برخوردار است.

بانک های سپرده پذیر موظف هستند ۵۰ درصد از منابع سپرده گذاری شده را در مدت ۹ ماه به طرح های اقتصادی در بخش های مشخص شده در قرارداد فیمابین بانک و صندوق تخصیص دهند. در غیر این صورت پس از مهلت تعیین شده مبلغ تخصیص نیافته به منظور مدیریت و استفاده مجدد به صندوق برگشت داده خواهد شد. ضمنا بانک ها موظفند در مدت زمانی که منابع سپرده گذاری شده در بانک به طرحی پرداخت نشده است معادل نرخ ۱۸ درصد به منابع صندوق، سود سپرده گذاری پرداخت کنند.

صندوق توسعه ملی سال ۱۳۹۶ نیز جمعا ۱۱,۲۰۰ میلیارد تومان در بانک ها برای پرداخت تسهیلات ریالی سپرده گذاری کرده است که از این مبلغ ۵۶,۴۵۵ میلیارد ریال به بخش صنعت و معدن، ۲۹,۰۱۵ میلیارد ریال به بخش آب و کشاورزی، ۱۸,۸۲۰ میلیارد ریال به بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی و ۷,۷۱۰ میلیارد ریال به بخش گردگری اختصاص یافته است.

در ادامه می توانید جدول این توزیع منابع ریالی را به تفکیک بانک، بخش اقتصادی، نوع تسهیلات و منطقه برخوردار یا کمتر توسعه یافته مشاهده کنید.