جامع خبر(جامع نیوز):اولین ورکشاپ “بازآفرش با هدف حمایت از محیط زیست” در سالن همایش های موزه ملی برگزار شد. به گزارش جامع خبر؛ در این ورکشاپ که توسط فلاحی معاون تجسمی ایکوم به همراه دانشجویان رشته نقاشی با حضور نوکنده ریاست موزه ملی، گلناری مدیر گروه دانشگاه هنر، عزتی رئیس انجمن هنرمندان خودآموخته بیات مدیر […]

جامع خبر(جامع نیوز):اولین ورکشاپ “بازآفرش با هدف حمایت از محیط زیست” در سالن همایش های موزه ملی برگزار شد.

به گزارش جامع خبر؛ در این ورکشاپ که توسط فلاحی معاون تجسمی ایکوم به همراه دانشجویان رشته نقاشی با حضور نوکنده ریاست موزه ملی، گلناری مدیر گروه دانشگاه هنر، عزتی رئیس انجمن هنرمندان خودآموخته بیات مدیر آموزش مرکز رعد ،دکتر محیط طباطبایی و دکتر شاهین فرزانه رییس مرکز علمی کاربردی واحد۴۷ و همچنین میترا حجار هنرمند عرصه سینما برگزار شد، دانشجویان به تبادل اطلاعاتی پیرامون محیط زیست و حمایت های مورد نیاز پرداختند.

در بخشی از این ورکشاپ که با ارائه اطلاعات از سوی خانم فلاحی صورت گرفت مطالبی همچون ” انسان امروز با طبیعت بیگانه است و طبیعت با او بیگانه تر و هنر،کوشش انسان است برای برخوردار شدن از آنچه که باید باشد،اما نیست.

هنر بعد از آنکه انسان بیش از پیش گریز از طبیعت کرد و طبیعت را غریب یافت، به کمکش می آید تا احساس غربت طبیعت تخفیف پیدا کند. هنر آن امانتی است که خداوند به انسان داد تا به زمین و آسمان و کوه ها و دریاها زیباتر نگاه شود.

هدف این کارگاه تلاش هنر برای نجات طبیعت است وفرهنگ سازی اقشار مردم در استفاده درست از نایلون بود که با توجه به ماندگاری ۲۰۰ تا ۵۰۰ ساله آن در طبیعت و نیز خسارات بسیار و گاه جبران ناپذیری که در طول این مدت به محیط زیست وارد می کند، ماده ای بسیار مخرب که در طبیعت به ذرات ریز تبدیل و در خاک وارد منابع خاکی و در آب وارد بافت ماهیان و دیگر جانداران و در نهایت وارد چرخه غذایی انسان می شود و مشکلات بسیاری را برای سلامت انسان ها و آبزیان و زیستمندان به همراه خواهد داشت.

ورکشاپ بازآفرش (با محوریت نایلون) در هفته موزه ها و با همراهی گروهی از دانشجویان نقاشی و مجسمه سازی دانشگاه هنر ،دانشگاه تهران ،دانشگاه علمی کاربردی واحد ۴۷ و دانشجویان توانیاب و هنرمند دانشگاه علمی کاربردی رعد،و هنرجویان کارگاه بازآفرش برگزار شد.