جامع نیوز: پس از درخواست های مختلف مردم از نیروی انتظامی، بالاخره سایتی برای دیدن تخلفات و میزان جرایم رانندگی راهاندازی شد؛ به گزارش جامع نیوز؛ در مراسمی با حضور سردار اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی و سردار اسکندر مومنی، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا سایت راهور ۱۲۰ (http://www.rahvar120.ir) به طور رسمی رونمایی […]
جامع نیوز: پس از درخواست های مختلف مردم از نیروی انتظامی، بالاخره سایتی برای دیدن تخلفات و میزان جرایم رانندگی راهاندازی شد؛
به گزارش جامع نیوز؛ در مراسمی با حضور سردار اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی و سردار اسکندر مومنی، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا سایت راهور ۱۲۰ (http://www.rahvar120.ir) به طور رسمی رونمایی شد. این سایت از حدود یک ماه پیش فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده بود.
شهروندان میتوانند با مراجعه به این سایت از خدمات آن شامل اطلاع از تخلفات رانندگی، وضعیت ترافیک جادهها، خدمات صدور گواهینامه، خدمات ترافیکی، ردگیری مدارک ارسال شده به پست اعم از گواهینامه و کارت و شناسنامه خودرو، استعلام نمره منفی و آخرین وضعیت جوی مطلع شوند.
از سوی دیگر بازرسان کنترل نامحسوس پلیس راهور ناجا نیز میتوانند تخلفاتی را که مشاهده میکنند از ثبت سیستم دستی خارج کرده و با کد و شناسهای که در اختیار آنها قرار میگیرد در این سامانه ثبت کنند.
سردار اسکندر مومنی، رئیس پلیس راهور ناجا در مراسم آماری از کشته های تصادفات تا پایان مرداد ۹۲ ارائه کرد و گفت: در پنج ماه نخست سال ۹۲، فوتیهای جادهای نسبت به سال گذشته ۱۰.۸ درصد کاهش داشته است. دروافع حدود ۹۰۰ نفر در این مدت کمتر کشته شدند.
او با اشاره به راه اندازی آزمایشی این سامانه راهور ۱۲۰ گفت: در ۲۰ روز از شهریورماه بیش از یک میلیون و ۶۷۰ نفر از سامانه راهور ۱۲۰ بازدید داشتند. مردم با مراجعه به سایت راهور۱۲۰ میتوانند از اطلاعاتی همچون وضعیت جوی-ترافیکی جادهها، استعلام خلافی و نمره منفی و تصادفات مهم آگاه شوند.
مومنی همچنین گفت: با تجهیز ۲۰ هزار کیلومتر از ۲۰۰ هزار کیلومتر جاده کشور به سامانه هوشمند مجهز، میتوان در چند سال آینده شاهد کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی تصادفات باشیم.
او درباره مرگ ۴۴ نفر در تصادف دو اتوبوس گفت: عدهای در کشور تمایل دارند همه قصور تصادفات را به گردن عامل انسانی بیندازند. در بسیاری از کشورهای پیشرفته وقتی خودرویی معتبر که همه مجوزهای لازم را گرفته در یک تصادف نقصی پیدا کند بلافاصله خودروساز عذرخواهی میکند چراکه رقابت محورند ولی متاسفانه در حادثه تصادفی که بیش از ۴۰ نفر در آتش سوختند، خودروساز فرافکنی می کند و حتی به خود اجازه بررسی نمیدهند، حتی در مقام کارشناس قرار می گیرند و عوامل دیگر را دخیل در تصادف میدانند در حالی که باید در مقابل قانون تمکین کنند.
همچنین سردار احمدی مقدم در این مراسم گفت: تعداد کشتهها در کشور هنوز بالا است و اگر تا پایان سال حوادثی همچون سانحه اتوبان قم-تهران رخ ندهد، میتوان با روند کاهشی، به زیر ۱۷ تا ۱۸ هزار کشته تا پایان سال رسید.
فرمانده نیروی انتظامی همچنین درباره حادثه اتوبوس های اسکانیا گفت: خودروسازی که روزی دو تا خودرو در روز هم تولید نمیکند وقتی حادثه تصادف دلخراشی رخ داد، به جای رفع مشکل، فرافکنی میکند و به پلیس نیز اهانت کرده که این موضوع باید به لحاظ قضایی پیگیری شود. به سردار مومنی گفتم که با خودروساز مذاکره کند تا عیوب خودرو بر طرف شود و فراخوانی هم داده شود تا صاحبان خودرو برای رفع عیب مراجعه کنند. نظارت بر صدور گواهیهای ایمنی باید بیرحمانه باشد و از دادن گواهیهای صوری اجتناب شود.
او گفت: اینکه برخی میگویند واردات خودرو آزاد شود تا کیفیت خودروهای داخلی افزایش یابد موضوع درست و منطقی نیست. باید در نظر داشت که جادههای ما بسیار بیشتر از جادههای کشورهای اروپایی است و آمار کشتههای ما نباید با آنها مقایسه شود.