جامع خبر:معاون سرمایه گذاری و امور بین الملل بانک سینا، برنامه های این بانک را جهت توسعه عملیات ارزی با توجه به لغو تحریم ها تشریح کرد. محمدرضا ساروخانی با اشاره به اهمیت بخش بین الملل در حوزه عملیات بانکی گفت: با توجه به اهمیتی که بخش بین الملل از بابت تکمیل زنجیره های ارزش […]
جامع خبر:معاون سرمایه گذاری و امور بین الملل بانک سینا، برنامه های این بانک را جهت توسعه عملیات ارزی با توجه به لغو تحریم ها تشریح کرد.
محمدرضا ساروخانی با اشاره به اهمیت بخش بین الملل در حوزه عملیات بانکی گفت: با توجه به اهمیتی که بخش بین الملل از بابت تکمیل زنجیره های ارزش و ارائه خدمات بانکی و همچنین افزایش درآمدهای غیرمشاع به همراه دارد، از ماه ها قبل اقدامات گسترده ای در سه بخش مشتریان، کارکنان و فرایندها اجرایی شد که با لغو تحریم ها امیدواریم به نتایج مناسبی دست پیدا کنیم.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر بانک سینا محدودیتی در زمینه ارائه خدمات ارزی ندارد، گفت: مهمترین عاملی که می تواند به فعالیتهای بین المللی بانکها رسمیت ببخشد، راه اندازی سوئیفت است که اکنون اقدامات اینکار از سوی بانک مرکزی در حال انجام است. علاوه بر آن در حال حاضر نیز بانک سینا محدودیتی از این لحاظ ندارد و از طریق ارتباطات مستقیمی که با بانک هایی نظیر EIH آلمان،PIB لندن، بانک ملی هامبورگ و برخی بانک های دیگر داراست نسبت به گشایش اعتبارات اسنادی و انجام عملیات ارزی اقدام می نماید.
وی به اقدامات بانک سینا برای آماده سازی بخش بین الملل اشاره کرد و افزود: در حوزه کارکنان از ۴ ماه قبل طی مصاحبه ای که با واجدین شرایط صورت گرفت، نهایتاً ۲۰ نفر انتخاب و در دوره های آموزشی لازم شرکت کردند. آموزش روسا و معاونین شعب نیز آغاز شده و امیدواریم تا پایان سال به اتمام برسد.
ساروخانی اظهار داشت: به لحاظ تشکیلاتی نیز ضرورت داشت اصلاحات و اقداماتی به اجرا برسد که بر این اساس نظام متمرکز فعلی بانک می بایست به نیمه متمرکز و غیر متمرکز تبدیل شود و لذا بر اساس یک برنامه میان مدت مقرر شد معاونت های ارزی در ۱۰ شعبه تهران و شهرهای مشهد، اصفهان، تبریز، اهواز و اصفهان ایجاد شود که اکنون ۲ شعبه میدان مادر و شهید بهشتی تهران فعالیت های خود را آغاز کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه مشتریان نیز، مدیریت های مناطق و استانها، ترغیب شده اند تا از طریق مذاکره با مشتریان و شرکتها، نسبت به معرفی خدمات ارزی بانک در کنار خدمات ریالی و اعتباری به آنها اقدام نمایند.
معاون سرمایه گذاری و امور بین الملل بانک سینا افزود: علاوه بر این فعالیت ها، در هفته های اخیر، برای خرید نرم افزار جامع عملیات ارزی با قابلیت اتصال به سامانه متمرکز (core) بانک نیز مذاکراتی با شرکت های مرتبط صورت گرفته که امیدواریم به زودی شاهد پیاده سازی این نرم افزار در شعب بانک سینا باشیم تا بتوانیم خدمات ارزی را نیز در کنار خدمات ریالی به بهترین نحو به هموطنان ارائه نماییم.