جامع خبر :معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به تشکیل کمپین فرهنگسازی در سطح شهر گفت: قرار است تا در آینده ای نزدیک مفاهیمی با موضوع تحکیم بنیان خانواده و تاثیر فضای مجازی بر این نهاد در معرض دید عموم قرار بگیرد . به گزارش جامع خبر ، مجتبی عبداللهی در نشست […]
جامع خبر :معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به تشکیل کمپین فرهنگسازی در سطح شهر گفت: قرار است تا در آینده ای نزدیک مفاهیمی با موضوع تحکیم بنیان خانواده و تاثیر فضای مجازی بر این نهاد در معرض دید عموم قرار بگیرد .
به گزارش جامع خبر ، مجتبی عبداللهی در نشست صمیمانه با خبرنگاران ضمن تبریک ولادت امام رضا (ع) و روز خبرنگار با اشاره به اقدامات معاونت اجتماعی در موضوع آسیب های اجتماعی اظهارکرد: طی یک ماه اخیر حدود سه جلسه با استاندار، یک جلسه عمومی با وزیرکشور و جلسه ای با حضور مسوولان ستاد مبارزه با موادمخدر، وزیر کشور، وزیر بهداشت و وزیر رفاه داشته ایم و در تمامی این موارد اقدامات شهرداری تهران در بحث اعتیاد و تکدی گری تشریح شد.
وی تاکید کرد: در واقع در موضوع جمع آوری متکدیان و شبه متکدیان، دستگاه هایی از جمله بهزیستی، استانداری، نیروی انتظامی و دستگاهای قضایی باید نقش خود را ایفا کنند،چرا که شهرداری تنها بخشی از این زنجیره است.
عبداللهی با اشاره به اقدامات شهرداری تهران در راستای آماده سازی کمپ های ترک اعتیاد و مراکز بهاران گفت: در نظرداریم تا درخصوص موضوعاتی همچون تکدی گری، شبه متکدیان، اعتیاد و تحکیم خانواده کارگروهی را با حضور خبرنگاران تشکیل دهیم.
وی با یادآوری مطالبات مقام معظم رهبری درخصوص آسیب های اجتماعی و برگزاری جلسه با مسوولان امر عنوان کرد: در حال حاضر موضوعاتی چون فقر، حاشیه نشینی، تحکیم خانواده و اعتیاد از مواردی است که در دستور کار سازمان ها و وزارتخانه های مسوول قرارگرفته و قرار است در این خصوص اقدامات جدی صورت بگیرد.
عبداللهی درادامه با تاکید بر استفاده از نیروهای متخصص در امر زیباسازی شهرو فرهنگسازی در سطح شهر گفت: در مرکز شهدای هفتم تیر کمپینی را تشکیل دادیم و با استفاده از نیروهای متخصص عرشه های پل و بیلبوردها را مزین به مفاهیم مربوط به دهه کرامت، میلاد حضرت معصومه (س) ،ولادت امام رضا (ع) و روز دختر کرده ایم .این اقدامات در مترو و بوستان های تهران نیز اتفاق افتاد و قرار است در آینده در مناسبت های مختلف این کمپین را تشکیل دهیم.
وی افزود: با همکاری ۷۰ تا ۸۰ نفر از کارشناسان گرافیکی و مفاهیمی را در قالب تحکیم خانواده و تاثیر فضای مجازی در این نهاد آماده کردیم که قراراست پس از انجام کارشناسی های لازم خروجی آن تا چند روز آینده در سطح شهر اکران شود.
معاون امور اجتماعی وفرهنگی شهرداری تهران در ادامه نشست به بحث جمع آوری متکدیان طی چند روز اخیر پرداخت و تصریح کرد: دراین خصوص جلسه ای با استاندارمحترم و تمامی دستگاه ها داشتیم و وضعیت را به بررسی کردیم. واقعیت این است که متکدیان و شبه متکدیان در تهران وضعیت خوبی ندارند و برخی تبعه خارجی هستند.
عبداللهی گفت: با کمک نیروی انتظامی در ۱۲محوری که آلوده ترین بودند قریب به ۸۰۰ متکدی و شبه متکدی در سطح شهر را جمع آوری کردیم. برخی از خارجی ها تحویل اداره اتباع شدند و حتی عده ای رد مرز شده اند. معتادان نیز بعداز طی مراحل قانونی به کمپ های ماده ۱۶ تحویل داده شدند.
وی با بیان اینکه متکدیان کودک و کار پس از جمع آوری تحویل مسوولان بهزیستی شده اند، گفت: در خصوص جمع آوری متکدیان و ساماندهی آنان دستگاه های مختلفی مسوول هستند و تاکنون تعاملات خوبی با فرمانداری و استانداری برقرار شده است. امیدواریم با همکاری خوب مسوولان این اقدام تداوم پیدا کند تا وضعیت مطلوبی را در سطح شهر تهران رقم بزنیم.
به گفته عبداللهی در حال حاضر دو کمپ ترک اعتیاد ویژه معتادان ماده ۱۶ در حال آماده سازی است و قرار است افراد پس از بهبودی از این مراکز به بهاران منتقل می شوند .
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه نگاه ما این است که بهاران به نوعی مانند مراکز کوثر بانوان باشند، خاطرنشان کرد: از بین بردن آسیب های اجتماعی حمیت، بسیج عمومی و عزم ملی می طلبد.
وی با تاکید بر اینکه قانون وظیفه تمامی دستگاه ها را درامر متکدیان مشخص کرده است، گفت:مردم همواره از نیروی انتظامی و شهرداری می خواهند تا چهره شهر را از متکدیان پاک کنند. باید بدانیم اقدام در این خصوص شبیه یک زنجیره است و شهرداری هم حلقه ای از این زنجیر به حساب می آید.
عبداللهی با اشاره به برگزاری جلساتی در خصوص اقدامات موثر در جمع آوری متکدیان با استاندار تهران ، گفت: شهرداری تهران با شناسایی ١٢ محور آلوده به این آسیب اجتماعی در شهر، توانست طی یک هفته در این محورها قریب به ٨٠٠ متکدی و شبه متکدی جمع آوری شدند.
وی با اعلام این که برخی از متکدیان جمع آوری شده ، اتباع بیگانه هستند، ادامه داد: این اتباع بیگانه به دستگاه های مربوطه ارجاع داده شده تا به کشور خود بازگردانده شوند و برخی معتاد هستند که به کمپ ماده ١۶ تحویل و کودکان نیز به بهزیستی تحویل داده شده اند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به این که ۶٠ درصد معتادان، شهرستانی هستند، تصریح کرد: تعداد معتادان در تهران حدود ۶ هزار نفر بوده است اما در حال حاضر حدود ١۵ تا ٢٠ هزار نفر شده و حتی در بین بانوان نیز اعتیاد افزایش یافته است.
عبدالهی با تاکید بر اینکه از بین بردن آسیب های اجتماعی عزم ملی و همکاری دستگاه های مختلف را می طلبد گفت: این موضوع مهم را نیز نباید فراموش کنیم که در بحث اعتیاد، خانواده ها نیز نقش مهم و بی بدیلی دارند.
این مسئول با بیان این که سعی بر این است که افراد معتاد را به مراکز بهاران انتقال دهیم، تصریح کرد: با توجه به نگاه علمی در مراکز بهاران، سعی می شود تا افراد معتاد بهبود یافته و بتوانند به جامعه بازگردند و در واقع هدف ما در بهاران، بازگرداندن معتادان به زندگی عادی است و سعی خواهیم کرد تا این مراکز را به نوعی به مراکز کوثر بانوان تبدیل کنیم.