مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیجفارس، راهاندازی فاز یک پالایش گاز هویزه خلیجفارس را مرهون پیگیری و تأکیدات شهید رئیسی و کار جهادی صورتگرفته در این پروژه عنوان کرد و گفت: تمام تلاش ما رفع مشکل خوراک هویزه خلیجفارس با استفاده از همه ظرفیتهای موجود در گروه صنایع پتروشیمی خلیجفارس، قرارگاه خاتم، شرکت ملی نفت ایران […]
مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیجفارس، راهاندازی فاز یک پالایش گاز هویزه خلیجفارس را مرهون پیگیری و تأکیدات شهید رئیسی و کار جهادی صورتگرفته در این پروژه عنوان کرد و گفت: تمام تلاش ما رفع مشکل خوراک هویزه خلیجفارس با استفاده از همه ظرفیتهای موجود در گروه صنایع پتروشیمی خلیجفارس، قرارگاه خاتم، شرکت ملی نفت ایران و شرکت پتروپارس و انشاءالله خاموشی فلرهای غرب کارون است.
به نقل از روابطعمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس، دکتر علی عسکری که امروز برای پیگیری طرح توسعه هویزه خلیجفارس به استان خوزستان و منطقه جفیر سفرکرده در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت در شرکت پالایش گاز هویزه خلیجفارس حاضر شد.
وی سخنان خود در این مراسم را با یادی از همه شهدا و بهویژه شهید آیتالله رئیسی و همراهان او آغاز کرد و گفت: شرکت پالایش گاز هویزه خلیجفارس، یکی از یادگاران دکتر رئیسی عزیز است. وقتی خدمت ایشان رسیدم گفتم یکی از پروژههای بسیار مهم و ملی در خوزستان، پروژه پالایش گاز هویزه خلیجفارس است و گزارشی به ایشان ارائه دادم، شهید رئیسی گفتند آقای عسکری من از شما دو کار میخواهم که اولین آن خاموشی فلرهاست و دوم پاییندستی پتروشیمی است.
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس همچنین به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص خاموشی فلرها اشاره کرد و اظهار داشت: کسانی که در این منطقه زندگی میکنند بهخوبی میدانند که دهههاست این فلزها میسوزد و همراه با آن سرمایه این کشور هم میسوزد و تأکید بر خاموشی فلرها از منظر جلوگیری از هدررفتن سرمایه ملی و حفظ محیطزیست است.
علی عسکری تصریح کرد: کار پروژه هویزه خلیجفارس که پیشازاین یادآوران نام داشت، یازده سال بود جلو نرفته بود و به دلیل تأکید شهید رئیسی، من به مهندس نشانزاده و دیگر همکاران خودم عرض کردم که این پروژه را باید تهاجمی، فعالانه و جهادی پیش ببریم و کار را تمام کنیم.
وی ادامه داد: بسیاری افراد از جمله افراد متخصص، رسیدن هویزه خلیجفارس به مرحله راهاندازی را در این مدت کم نشدنی و حتی نوعی بلوف میدانستند؛ اما ما با کار جدی و جهادی ثابت کردیم که میشود و توانستیم.
مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیجفارس افزود: حتی چند ساعت قبل از تشریففرمایی رئیسجمهور برای راهاندازی هویزه خلیجفارس، آقای منصوری تماس گرفتند و گفتند برخی میگویند آنجا آماده نیستند و آقای رئیسی گفتند از شما بپرسیم که اگر تمام است بیاییم که عرض کردم برای راهاندازی آماده است و ایشان هم آمدند و سخنان تعیینکنندهای در اینجا ایراد کردند، یاد و خاطره ایشان در اینجا همواره گرامی است، جای قدم ایشان اینجاست و این پالایش گاز از یادگارهای آیتالله رئیسی در منطقه جفیر است که امیدواریم همینها برکتی باشد برای این مجتمع که در منطقهای عزیز واقع شده و یادآور رشادتهای شهدای بزرگوار هویزه است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، دلیل حضور در شرکت پالایش گاز هویزه خلیجفارس را پیگیری حل مسئله خوراک دانست و گفت: وقتی اینجا راهاندازی شد قاعدتاً دوستان ما در وزارت نفت باید خوراک اینجا را تأمین میکردند، ظرفیت هویزه خلیجفارس ۵۰۰ میلیون فوت مکعب است که در فاز اولی که راهاندازی شد ۲۵۰ میلیون فوت مکعب نیاز بود و اگر دغدغه خوراک را برای فاز دوم نداشتیم، راهاندازی فاز دوم هم کار زیادی نداشت.
علی عسکری تأکید کرد: در شرایط فعلی ما برای راهاندازی فاز دوم عجله نداریم، چون اگر هم راه بیفتد خالی کار میکند و نفعی ندارد، امروز در حدود ۱۱۰ میلیون فوت مکعب خوراک، یعنی ۲۰ درصد ظرفیت این مجتمع عظیم که ۱.۲ میلیارد دلار هزینه اجرای آن بوده است تأمین شده و تمرکز ما بر روی تأمین خوراک کامل مجتمع است.
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس افزود: مهندس علیخانی مدیرعامل پتروپارس یکی از مردان میدان صحنه هستند که تلاش میکنند خوراک اینجا را تأمین کنند و پروژهای که در دست ایشان است سالانه حدود دویست میلیون فوت مکعب معادل ۴۰ درصد خوراک موردنیاز را تأمین خواهد میکند که کاری مهم و کارستان است. باید این سرمایهگذاری عظیمی که اینجا شده و خوراکش تأمین نیست را به سودآوری برسانیم؛ چون اینجا متعلق به آحاد مردم، بازنشستگان صنعت نفت، کشوری و متعلق به دهها میلیون دارنده سهام عدالت است.
وی خاطرنشان کرد: باید با همکاری پتروپارس، شرکت ملی نفت ایران، قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا و سردار عابد و ظرفیتهای موجود در گروه صنایع پتروشیمی خلیجفارس، فلرهای غرب کارون را خاموش کنیم و خوراک پالایش گاز هویزه خلیجفارس را تأمین کنیم، تلاش ما این است که انشاءالله تا سال آینده فاز اول را به صددرصد ظرفیت برسانیم و فاز دوم را به راهاندازی برسانیم.