جامع نیوز:مدیرعامل بانک دی از آغاز اقدامات این بانک در حوزه بین الملل خبر داد و گفت: روابط کارگزاری این بانک در حال برقراری است. به گزارش جامع نیوزاز بانک دی، دکتر احمد شفیع‌زاده در حاشیه بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) درباره اقدامات بانک دی برای دوران پساتحریم اظهار کرد: این بانک توسعه فعالیت ارزی […]

جامع نیوز:مدیرعامل بانک دی از آغاز اقدامات این بانک در حوزه بین الملل خبر داد و گفت: روابط کارگزاری این بانک در حال برقراری است.

به گزارش جامع نیوزاز بانک دی، دکتر احمد شفیع‌زاده در حاشیه بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) درباره اقدامات بانک دی برای دوران پساتحریم اظهار کرد: این بانک توسعه فعالیت ارزی را در دستور کار خود قرار داده ضمن آنکه در حال اخذ مجوزهای مربوطه است.

وی ادامه داد: بانک دی درحال برقراری تعاملات خود با مراجع بین المللی است به طوری که ظرف یک ماه گذشته به شبکه جهانی پیام رسانی (سوئیفت) متصل و شرایط مبادلات مالی فراهم شده است.

شفیع زاده از افتتاح حساب در سایر بانک های خارج از کشور خبر داد و گفت: روابط کارگزاری در حال برقراری است تا زمینه انجام فعالیت در دوران پساتحریم فراهم شود. در راهبردهای بانک دی حضور در بازار بین المللی و نفوذ در آن و همچنین اخذ یک سهم مناسب از فعالیت های بین المللی مدنظر قرار گرفته است.

وی همچنین درباره بحث کارمزد محوری در نظام بانکی کشور گفت: یکی از موضوعاتی که باید بیشتر به آن توجه شود و نظام بانکی با جدیت آن را در دستور کار خود قرار دهد، بحث نظام کارمزدی در نظام بانکی کشور است.

شفیع زاده با بیان آنکه بارها گفته شده نرخ تسهیلات بانکی باید کاهش یابد، تصریح کرد: برای دستیابی به این هدف و کاهش نرخ سود تسهیلات به ویژه برای بخش تولید کشور و همچنین اصلاح ساختار اعتباری به خصوص پرداخت تسهیلات بانکی باید الزاماتی را مورد نظر قرار داد و مقدماتی را آغاز کرد.

وی ادامه داد: توجه به کارمزدها از این نقطه نظر بسیار مهم است و اگر بتوانیم نظام کارمزدی را در بانک ها توسعه دهیم علاوه بر بهبود وضعیت “درآمد – هزینه” زمینه کاهش نرخ سود تسهیلات فراهم می شود.

مدیرعامل بانک دی گفت: باید فضایی فراهم شود که درآمد بانک ها از محل کارمزد بیشتر از نرخ سود تسهیلات باشد و اگر بتوانیم چنین فضایی را ایجاد کنیم شرایط کاهش نرخ سود تسهیلات فراهم می شود.

شفیع زاده کاهش نرخ سود بانکی را سیاست دولت و بانک مرکزی دانست و ادامه داد: این امر به نفع تمام مشتریان است و بهره مندی مشتریان را افزایش می دهد ضمن آنکه کارمزد محوری در مسیر مشتری مداری است و با ایجاد ساختار مناسب از دریافت کارمزدها در ازای ارایه خدمات می توانیم شرایط بهتری را برای کاهش نرخ تسهیلات ارایه کنیم