جامع خبر:به همت تلاشگران ذوب آهن اصفهان ایستگاه ریخته گری شماره ۵ فولادسازی در این شرکت بزودی به بهره برداری می رسد . مهندس جلال آقابابا مدیر پروژه های تکمیلی توازن ذوب‌آهن و مدیر این پروژه ضمن اعلام این خبر گفت : ظرفیت قراردادی ایستگاه ریخته گری شماره ۵ یک میلیون تن در سال است […]

جامع خبر:به همت تلاشگران ذوب آهن اصفهان ایستگاه ریخته گری شماره ۵ فولادسازی در این شرکت بزودی به بهره برداری می رسد .
مهندس جلال آقابابا مدیر پروژه های تکمیلی توازن ذوب‌آهن و مدیر این پروژه ضمن اعلام این خبر گفت : ظرفیت قراردادی ایستگاه ریخته گری شماره ۵ یک میلیون تن در سال است و با در مدار قرار گرفتن این ایستگاه ، ظرفیت اسمی تولید شمش در ذوب آهن به ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن افزایش می یابد .
مدیر پروژه های تکمیلی طرح توازن ذوب‌آهن با اشاره به اینکه این پروژه از بهار ۹۱ شروع شده است گفت : ایستگاه ریخته گری شماره ۵ حدود‌۱۲ میلیون دلار هزینه ارزی و ۵۰ میلیاردتومان هزینه ریالی داشته است و با هدف جذب کامل چدن تولیدی در کوره بلند های این شرکت احداث شده است .
وی با اشاره به اینکه در این پروژه ۱۷۰۰ تن تجهیزات نصب شده است گفت : از این مقدار ، ۱۳۰۰ تن تجهیزات توسط شرکت های داخلی ساخته شده اند و ۴۰۰ تن تجهیزات های تک نیز از خارج کشور تهیه شده است .
مهندس آقابابا افزود : این ایستگاه از نوع شش شاخه می باشد و توانایی ریخته گری بیلت در مقاطع ۱۵۰*۱۵۰ و ۲۰۰*۲۰۰ را دارد که براساس محصولات نهایی ذوب آهن و نیازهای آتی طراحی شده است .
مدیر پروژه های تکمیلی توازن ذوب‌آهن به اشاره به اینکه ظرفیت تولید این ایستگاه حدود دوبرابر ایستگاههای موجود ذوب آهن بوده ، گفت : این ایستگاه با بهره گیری از آخرین فناوریهای روز دنیا ، از تجهیز جدیدی با نام همزن الکترومغناطیس (EMS) برخوردار است که امکان تولید فولادهای با کیفیت بالاتر را فراهم می کند .
وی افزود : در این ایستگاه با انجام یک پروژه کوچکتر می توان ، شمش داغ را از این ایستگاه مستقیماً در نورد ۵۰۰ شارژ کرد که اصطلاحاً‌ به آن هات شارژ می گویند و صرفه جویی قابل توجه ای در مصرف انرژی را در پی خواهد داشت. این پروژه در مرحله طراحی و انتخاب پیمانکار می باشد .
مهندس آقابابا ، پیمانکاران این پروژه را بدین شرح معرفی نمود : در این پروژه ،‌شرکت دانیلی ایتالیا به عنوان پیمانکار خارجی و شرکت های تارا طرح ،‌ فولاد تکنیک، انرژی گستر نصیر ، کنترل ولت، ‌تامکار، ماشین سازی اصفهان، ارس فولاد ، و … به عنوان پیمانکاران داخلی نقش ایفا نمودند.
وی در انتها از همکاری مجدانه مدیریتهای مهندسی ناحیه فولاد، فولاد سازی، خرید تجهیزات توسعه، آبرسانی و دیگر مدیریتهای یاری دهنده در به انجام رسیدن این پروژه و همچنین همکاران پروژه های تکمیلی قدردانی نمود.